Dibuixa'm una patata

Text
El que he après fent de ninotaire
Read preview
Mark as finished
How to read the book after purchase
Book description

Toni Batlloriés un dels dibuixants amb més impacte entre els lectors de Catalunya i Espanya. En aquest llibre Batllori explica tots els seus secrets com a dibuixant d'una forma clara i humorística.Dibuixa'm una patata constitueix la millor introducció a l'ofici de ninotaire.

Partint dels dibuixos de quan som petits i no ens preocupa saber dibuixar. De quan fem una rodona boteruda, li posem dues ratlletes en un costat i ja tenim un toro. Sense potes. I què? L'important d'un toro són les banyes, no les potes. I si el toro vola no passa res, i si volem que toqui a terra fem una ratlla de banda a banda del paper i llestos. De fet, tot comença amb aquesta forma a mig camí entre el cercle i el bony que anomenem patata. Una forma a l'abast de tothom, tingui l'edat i habilitat que tingui. Toni Batllori ens convida a un viatge des de la simplicitat fins a la riquesa de sentits, on anirem descobrint els trucs per representar la pesantor, la velocitat, el soroll… És un llibre especial, que combina dibuix i text i recull l'essència d'una feina practicada durant tota una vida. Un relat divertit que interessarà a grans i petits, però també amb consells bàsics per poder explicar-se dibuixant.

Detailed info
Age restriction:
0+
ISBN:
9788416372508
Publisher:
Libros de Vanguardia
Table of contents
Dibuixa'm una patata by Toni Batllori—download epub, mobi, pdf or read online. Leave comments and reviews, vote for your favorite.

Отзывы

Сначала популярные

Оставьте отзыв