Pouze udatní

Text
Read preview
Support the author, and the book will become yours!
Mark as finished
How to read the book after purchase
Book description

„Morgan Rice to znovu dokázala! Vytvořila silnou sestavu postav a vykouzlila další magický svět. POUZE KDO JE HODEN je kniha plná intrik, zrad, nečekaných přátelství a vůbec všech skvělých ingrediencí, díky nim si budete vychutnávat každou otočenou stránku. Tenhle příběh je nabitý akcí a při jeho četbě se nebudete moct odtrhnout.“ -Books and Movie Reviews, Roberto Mattos

Od Morgan Rice, ejprodávanější autorky CESTY HRDINY (zdarma ke stažení s více než 1 000 pětihvězdičkovými recenzemi), přichází nová strhující fantasy série.

V knize POUZE UDATNÍ (Cesta oceli – kniha druhá) je sedmnáctiletý Royce na útěku a bojuje o svou svobodu. Znovu se setkává s farmáři ze své vesnice, aby se pokusil zachránit své bratry a nadobro uprchnout.

Genevieve mezitím odhaluje šokující tajemství, jež změní zbytek jejího života. Stojí před rozhodnutím, zda riskovat vlastní život, aby zachránila ten Roycův – ačkoli ten věří, že ho zradila.

Aristokracie chystá válku proti poddaným, které může zachránit jenom Royce. Jenže Roycova jediná naděje spočívá v jeho tajemných silách – silách, o nichž si není jistý, zda je ještě má.

POUZE UDATNÍ vypráví epický příběh o přátelství a milencích, o rytířích a úctě, o zradě, osudu a lásce. Je to příběh o udatnosti a vtahuje nás do světa fantazie, do kterého se zamilují všechny čtenáři i čtenářky všech věkových kategorií.

Třetí kniha v sérii – POUZE PŘEDURČENÍ – je nyní rovněž k dispozici v předprodeji.

Detailed info
Age restriction:
0+
Date added to LitRes:
15 April 2020
Size:
190 pp. 2 illustrations
ISBN:
9781094305479
Copyright:
Lukeman Literary Management Ltd
Table of contents
Pouze udatní by Morgan Rice — ebook, download epub, txt, mobi, pdf or read online. Leave comments and reviews, vote for your favorite.

Отзывы

Сначала популярные

Оставьте отзыв