Zeemans-Woordeboek

Text
Behelzende een verklaring der woorden, by scheepvaart en den handel in gebruik en een opgave der algemeene wetsbepalingen daartoe
Read preview
Mark as finished
How to read the book after purchase
Book description

Het boek 'Zeemans-Woordeboek' geschreven door J. van Lennep is een rijke bron van maritieme terminologie en scheepvaartgerelateerde woorden en zinnen. Het boek is een waardevolle aanvulling op de literaire context van de maritieme wereld en biedt inzicht in de taal die wordt gebruikt door zeelieden en kapiteins. Van Lennep's boek is geschreven in een duidelijke en beknopte stijl, waardoor het gemakkelijk toegankelijk is voor zowel liefhebbers van de zeevaart als experts op dit gebied. De nauwkeurigheid en diepgang van het woordenboek maken het een betrouwbare bron voor iedereen die geïnteresseerd is in maritieme taal en cultuur. J. van Lennep, een bekende auteur en deskundige op het gebied van zeemanschap, heeft met zijn expertise en passie voor de zeevaart dit uitgebreide woordenboek samengesteld. Zijn grondige kennis van het onderwerp en zijn jarenlange ervaring in de maritieme wereld maken hem de ideale auteur voor een boek als dit. 'Zeemans-Woordeboek' wordt ten zeerste aanbevolen aan iedereen die geïnteresseerd is in de zeevaart, zowel professioneel als recreatief, en diepgaande kennis wil opdoen van de taal en terminologie die uniek is voor deze branche.

Detailed info
Age restriction:
0+
ISBN:
4064066400514
Publisher:
Good Press
Zeemans-Woordeboek by J. van Lennep—download epub, mobi, pdf or read online. Leave comments and reviews, vote for your favorite.

Отзывы

Сначала популярные

Оставьте отзыв