Невидима людина

Text
Збірник
Read preview
Mark as finished
How to read the book after purchase
Book description

Видатний британський письменник Герберт Веллс (1866–1946) – автор близько 40 романів, один з першопрохідців у жанрі наукової фантастики. Ще на початку XX ст. він передбачив великі відкриття, які змінять долю людства, намалював картини майбутнього. Його твори відрізняються оригінальністю, непередбачуваним сюжетом і яскравими, цікавими героями. А деякі винаходи, описані ним іще сто років тому, існують і сьогодні.

«Невидима людина» – це трагічна історія вченого Гриффіна, який зробив дивовижне відкриття і вважає себе «надлюдиною». Кинувши виклик людству, він свій талант ученого звернув у зло. Але програв. Роман, написаний у 1897 році, вирізняється напруженим, майже детективним сюжетом і вражає поєднанням психологічної та побутової достовірності з фантастичністю подій.

До видання також увійшла «Повість про дні майбутні» Герберта Веллса, що була написана в 1899-му і не перевидавалася українською з 1930 року.

Detailed info
Age restriction:
16+
Date added to LitRes:
26 November 2021
Date of translation:
1977
Date written:
1897
Size:
280 pp. 1 illustration
ISBN:
978-966-03-9791-0
Translator:
Вероника Гладкая, Дмитро Паламарчук, Екатерина Корякина, Михаил Иванов
Copyright:
OMIKO
Table of contents
Does the book violate the law?
Complain about book
Невидима людина by Herbert George Wells — ebook, download epub, txt, mobi, pdf or read online. Leave comments and reviews, vote for your favorite.
Book is part of series
«Зарубіжні авторські зібрання»
Листи до Феліції (1914–1917)
Війна світів
Невидима людина
-5%

Отзывы

Сначала популярные

Оставьте отзыв