Free

Людині потрібна людина || Таня Костіна про життя без тривоги, пошук своїх опор та пустоту, де є все

Podcast
iOSAndroidWindows Phone
Where should the link to the app be sent?
Do not close this window until you have entered the code on your mobile device
RetryLink sent
Mark as listened

Друзі, привіт. Після невеликої перерви подкаст “Людині потрібна людина” повертається. І починаємо ми з інтерв’ю з Танею Костіною.


Таня - видавчиня, засновниця журналу La Boussole та видавництва Punkt Publishing. Також Таня волонтерить, допомагає ЗСУ, збирає донати, їздить на фронт і проживає різні емоції кожен день. 

Танюша запросила мене до себе додому. Запалила свічки, створила красиву атмосферу. Тільки уявіть: вечірній Київ за вікном, ми п’ємо чай і розмовляємо про страхи, любов, тривожність, про те життя-буття, яке ми живемо: тут і зараз. 

Отже, ми поговорили про досвід ретриту та віпасани. Як це працювати з его, в деяких моментах нівелювати його та відповідати собі на питання: “Хто ти коли тебе немає”?

Звичайно, говорили про тривожність та хаотичне мислення. Чи дійсно ми можемо впливати на постійний пошук дофаміну і регулювати себе самостійно силою волі та увагою? 

Також мова йшла про події в житті, які зміцнюють і дають поштовх для росту. Іноді такі події можуть бути стресовими та емоційно важкими. Але саме вони дають цей виокремлений погляд на те, що я роблю не так? Як я загалом ставлюсь до себе? 

Також Танюша поділилась своїми опорами, адже зараз саме вони тримають нас кожен день. Всі інтерв’ю, які я записую вдома у людини - тонкі, чуттєві та глибокі. Наче ми потрапляємо в певну safezone, де можна просто бути собою, розслабитися та звучати своєю правдою. Тож я запрошую вас до нашого звучання і прошу вас поширювати подкаст і наповнюватися словами, наповнюючи інших. 

Якщо ви захочете сказати "дякую" за подкаст, ось

Картка Mono: 4441111146889385

Дякую

---

де знайти Таню?


https://www.instagram.com/taniia.kos/


де знайти мене?


https://www.instagram.com/katyagajdut/



Detailed info
Age restriction:
0+
Date added to LitRes:
28 February 2024
Date written:
28 February 2024
Duration:
1 hrs. 20 min. 13 sec.
Publisher:
Катя Гайдут
Copyright:
Катя Гайдут
What is podcast?
Людині потрібна людина || Таня Костіна про життя без тривоги, пошук своїх опор та пустоту, де є все by Катя Гайдут—buy online. Leave comments and reviews, vote for your favorite.

Отзывы

Сначала популярные

Оставьте отзыв