Free

Людині потрібна людина || Наті Гресько про вплив стресу на тіло, свою правду та розлучення

Podcast
iOSAndroidWindows Phone
Where should the link to the app be sent?
Do not close this window until you have entered the code on your mobile device
RetryLink sent
Mark as listened

Друзі, привіт! Мене звати Катя Гайдут і я автор подкастів «Автентика» про нашу українську культуру та подкасту «Людині потрібна людина». 

Інтервʼю сьогодні - це інтервʼю з Наті Гресько. Наті в минулому була продюсеркою в The Village. Зараз - продюсерка та ведуча в шоу ебаут. 

Ми поговорили про проживання різних етапів життя: від розлучення до проживання всього спектру емоцій під час війни і переїзду Наті з сином до Бельгіі. 

Наті розповіла як шукала свою правду в собі. Чому їй важко буває бути зі своє принциповістю щодо певних питань. А також ми поговорили про її повернення до України разом із сином Марком та про рішення: бути тут. 

Також, були теми і про свободу самовираження в сімʼї, вплив стресу на тіло, розуміння власних бажань.

Запрошую вас до прослуховування.

-------

Mindly — платформа з пошуку і роботи з психологом онлайн. Обирайте свого психолога, вводьте промокод «gaidut20», та отримуйте знижку 20% на перший сеанс з будь-яким спеціалістом:

https://app.mindlyspace.com/on-boarding/OA2wQh8hQxY7iqeJDwgr?utm_source=podcasts&utm_medium=influencer&utm_campaign=katyagajdut_nati

Detailed info
Age restriction:
0+
Date added to LitRes:
26 September 2023
Date written:
26 September 2023
Duration:
1 hrs. 00 min. 34 sec.
Publisher:
Катя Гайдут
Copyright:
Катя Гайдут
What is podcast?
Людині потрібна людина || Наті Гресько про вплив стресу на тіло, свою правду та розлучення by Катя Гайдут—buy online. Leave comments and reviews, vote for your favorite.

Отзывы

Сначала популярные

Оставьте отзыв