Страшенно голосно і неймовірно близько

Text
Not available in store
Mark as finished
Notify me when it becomes available:
How to read the book after purchase
Book description

Дев’ятирічний Оскар Шелл має важливе й надзвичайно секретне завдання, яке охоплює всі п’ять округів Нью-Йорка. Його мета – знайти замок, до якого підходить загадковий ключ із комірчини Оскарового батька, який загинув у Всесвітньому торговельному центрі 11 вересня 2001 року. Ця, на перший погляд, нездійсненна справа дасть хлопчику змогу познайомитися з очевидцями різних подій і забезпечить йому бурхливу, зворушливу, місцями надзвичайно веселу подорож, яка допоможе загоїти всі рани.

Detailed info
Age restriction:
16+
Date added to LitRes:
22 November 2016
Date of translation:
2015
Date written:
2005
Size:
360 pp. 48 illustrations
ISBN:
978-966-14-9940-8,978-966-14-9258-4
Translator:
Оксана Постранська
Copyright:
Книжный Клуб «Клуб Семейного Досуга»
Table of contents
Does the book violate the law?
Complain about book
Страшенно голосно і неймовірно близько by Джонатан Сафран Фоер — ebook, download epub, txt, mobi, pdf or read online. Leave comments and reviews, vote for your favorite.
Quotes 34

Найливовижніше, що я вичитав у "National Geographic" - це те, що кількість людей, які нині живуть на Землі, перевищую кількість людей, які померли за всю історію людства. Інакше кажучи, якби все одночасно захотіли грати Гамлета, то не змогли б, бо їм не вистачило б черепів!

+3carpe_omnius_LiveLib

— А ви знали, що за останні три тисячі п’ятсот років цивілізований світ зміг прожити без воєн лише двісті тридцять років?

— Ти мені спершу покажи цих двісті тридцять років, і тоді я тобі повірю, — відповів він.

— Я не можу цього зробити, але я точно знаю, що це правда.

— Та й де взагалі цей цивілізований світ, про який ти говориш?

+2carpe_omnius_LiveLib

Он прощался. Написал даже случайным знакомым. Как будто заболел не раком, а письмами.

+1FalenckiShrubs_LiveLib

Я так боюся втратит те, що люблю, що відмовляюся щось любити.

+1carpe_omnius_LiveLib

А що, якби додавати до води у душі якийсь хімікат, який взаємодіяв би з іншими чинниками, наприклад, із пульсом людини, або її температурою, або впливав на мозкову діяльність, щоб шкіра могла міняти своє забарвлення залежно від кольору власника? Якби ви були страшенно радісні, ваша шкіра ставала б зеленою, і звичайно, якби ви злились, то шкіра набувала б червоного відтінку, а якщо б ви почувались кепсько, вона ставала б коричневою, а якби ви були сумні, то й шкіра забарвлювалась би у похмуро-синій колір.

Одразу було б видно, що людина зараз відчуває, і тоді ми могли б бути більш обачними у ставленні до інших людей, бо навряд чи ви захотіли б сказати людині з пурпуровою від злості шкірою, що ви незадоволені її запізненням. І навпаки, якби вам зустрілася людина із рожевою шкірою, вам би одразу захотілось поплескати її по спині зі словами: “Мої вітання!”.

Ще одним доказом того, що це стало б просто чудовим винаходом, було би те, що часто нас сповнюють почуття, але не розуміємо, що саме гами керує в цей момент. “Я чимось збентежений? Чи я просто запанікував?” І це збентеження змінює ваш настрій, воно саме стає вашим настроєм, і ви перетворюєтесь на збентежену та похмуру людину. Але за допомогою такої спеціальної води ви могли б подивитися на свої помаранчеві долоні та подумати: “Я щасливий! Увесь цей час я насправді був щасливим! Яке полегшення!”

+1mrsn0b0dy_LiveLib
5 more quotes

Отзывы

Сначала популярные

Оставьте отзыв