Львiвська гастроль Джимі Хендрікса

Text
Read preview
Mark as finished
How to read the book after purchase
Book description

«У житті найцікавіше – це життя», – сказав одного разу Андрій Курков, звертаючись до своїх читачів І його новий роман «Львівська гастроль Джимі Хендрікса», де переплітаються дійсність і вигадка, де немає межі між реальністю і сюрреалізмом, яскраве тому підтвердження Над сухопутним Львовом літають чайки, і в місті часом пахне морем Колишні хіпі в компанії з екс-капітаном КДБ збираються на Личаківському цвинтарі біля могили американського рок-співака і гітариста Джимі Хендрікса А по стародавніх вулицях міста носиться ночами старенька іномарка з людьми, жадаючими вилікуватися

Detailed info
Age restriction:
16+
Date added to LitRes:
21 February 2014
Date of translation:
2012
Date written:
2012
Size:
390 pp.
Translator:
Виктор Бойко
Copyright:
OMIKO
Table of contents
Does the book violate the law?
Complain about book
Львiвська гастроль Джимі Хендрікса by Андрей Курков — ebook, download epub, txt, mobi, pdf or read online. Leave comments and reviews, vote for your favorite.
Quotes 7

...у кожного книжкового героя десь по світу гуляє стовідсотковий прототип. Це точно! І навпаки! У кожної людини є точне віддзеркалення, що блукає по сторінках якоїсь книжки.

+2mokasin_LiveLib

- Колишній світ складався з умовностей, тому і розсипався. Цей світ теж складається з умовностей, тільки з інших! Теж розсиплеться з часом. Найважливіше - охороняти свій власний внутрішній світ од усяких умовностей!

+1MaddyT_LiveLib

... деякі міста існують тільки для того, щоб хтось мріяв до них потрапити. А мріяти іноді важливіше, ніж їхати...

+1MaddyT_LiveLib

"...у гімні закодовано щасливе майбутнє нації, але збудеться воно, тільки якщо вся нація його слухатиме. Щодня! І по багато разів!"(від себе: захотілося в це повірити, дуже)

+1n-shevchuk_LiveLib

Не можна, щоб лівий каблук стукав по бруківці, як лівий, а правий - як правий! Вони мають звучати як пара. Як закохана в дорогу пара.

+1MaddyT_LiveLib
2 more quotes

Отзывы

Сначала популярные

Оставьте отзыв