Володимир Єрмоленко (Kult: Podcast) || Про літературу, демократію та баланс цінностей
Podcast

Episode duration 1 ч. 18 мин.

2024 year

0+

Володимир Єрмоленко (Kult: Podcast) || Про літературу, демократію та баланс цінностей

About the podcast

Спочатку мінкультдонат ⁠⁠⁠⁠Павлу⁠⁠⁠⁠ та ⁠⁠⁠⁠Наї⁠⁠⁠⁠, а потім все інше: ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠send.monobank.ua/jar/8dVUzTuF4Q

Володимир Єрмоленко — філософ, співавтор подкасту Kult: Podcast, письменник, президент українського ПЕН, а також шанувальник футболу. У цьому випуску поговорили про те, як рости в родині інтелектуалів, працювати на стику філософії та літератури, а також про освіту, цінності, свободу, демократію, а ще чи є сюжет головним у літературі та кіно.

Ще більше тем — у розширеній розмові, доступній спонсорам на ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Buy Me a Coffee⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠ або ⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠Patreon⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠⁠.

Згадане у випуску:

Книга Володимира Єрмоленка «Ерос і Психея. Кохання і культура в Європі» Подкаст History of philosophy without any gaps Подкаст The Ezra Klein Show Подкаст Станція 451 на Apple Podcasts, на Spotify Книга Олександра Михеда «Позивний для Йова. Хроніки вторгнення» Випуск Kult: Podcast про Флобера Випуск Kult: Podcast про Дерріду Книга Радомира Мокрика «Бунт проти імперії: українські шістдесятники» Книга Томаса Манна «Йосип та його брати» Книга Володимира Єрмоленка «Далекі близькі» Випуск Kult: Podcast про «Макбет» Шекспіра Книга Володимира Єрмоленка «Плинні ідеології. Ідеї та політика в Європі ХІХ–XX століть» Книга Володимира Єрмоленка «Ловець океану» Випуск англомовного подкасту UkraineWorld з Тімоті Снайдером Випуски Kult: Podcast з Вахтангом Кебуладзе про нацизм, про фашизм Поема Лесі Українки «Адвокат Мартіан» Книга Тімоті Снайдера «Про тиранію. Двадцять уроків двадцятого століття»

Звук: ⁠⁠⁠Євген Глібов⁠⁠⁠ Редакторська група: ⁠⁠Єлизавета Безкоравайна⁠⁠ ⁠та ⁠⁠⁠Надія Жмуйда⁠⁠

Не сумуйте.

Last update:
21 июня 2024
What is a podcast?

Leave a review

Log in, to rate the book and leave a review
Age restriction:
0+
Release date on Litres:
21 June 2024
Writing date:
19 March 2024
Duration:
1 ч. 18 мин. 23 сек.
Copyright holders:
Автор, The Village Україна
Download format:
m4b, mp3
1x