Дерево, що росте в мені

Text
Not available in store
Mark as finished
Notify me when it becomes available:
How to read the book after purchase
Book description

Кожна людина має душевний стрижень, який є основою її особистості. Таке собі живе дерево, що росте десь у глибині. Це дерево можна виростити й дочекатися плодів… а можна й убити. Чеслава не відразу зрозуміла, що жити, зраджуючи себе, вона не здатна. Мабуть, для того їй треба було знести втрату коханого, зраду та болісну образу… Але, так чи інакше, щастя чекає на кожного з нас. Треба тільки набратися терпіння.

Detailed info
Age restriction:
16+
Date added to LitRes:
23 June 2015
Date written:
2014
Size:
220 pp.
ISBN:
978-966-14-7315-6, 978-966-14-7962-2
Copyright:
Книжный Клуб «Клуб Семейного Досуга»
Table of contents
Does the book violate the law?
Complain about book
Дерево, що росте в мені by Жанна Куява — ebook, download epub, txt, mobi, pdf or read online. Leave comments and reviews, vote for your favorite.
Quotes 27

Правда не любить, коли її приховують. Вона однаково зринає. Чи то випурхує прудкою пташкою, чи виповзає лякливою гадюкою.

+4Romashka28_LiveLib

Ніколи не топчися по любові, бо то тобі не виноград, щоб його на вино перечавлювати. То тобі вельми рвучка і крихка штука. Згубиш - більше могтимеш не знайти.

+4Romashka28_LiveLib

Життя ж бо на сподівання людські не зважає, воно своїми шляхами веде: часто - кривими та вибоїстими, рідко - рівними, мощеними.

+2miss_Tanya_LiveLib

"Часом доля саме так і чинить-чи карає, чи рятує, чи, мо', випробовує, коли на жорстокому рингу життя зіштовхує лобами людину з її найбільшим ворогом..."

+2Ksunjka_LiveLib

"Дивно. Бо коли нам зле, ми не міркуємо, як це виправити. Ми зазираємо кудись наперед і думки перебираємо, як уберегтися від іще більших нещасть, що можуть із нами статися. Щось на кшталт: нащо виправляти теперішнє, ліпше про майбутнє подбати. Але чи воно, те майбутнє, настане, якщо теперішнього не вберегти? Своїми ж думками ми заганяємо себе у безвихідь і відбираємо можливість діяти тут і тепер."

+2Ksunjka_LiveLib
5 more quotes

Отзывы

Сначала популярные

Оставьте отзыв