Viivi Pusu ja omenankukkien yö
Texttext

Volume 110 pages

0+

Viivi Pusu ja omenankukkien yö

$8.88

About the book

Muutoksen tuulia, mysteerejä ja kaikkien aikojen bileet – Ruusuvuori kutsuu vielä kerran!

Ruusuvuoren alakoulussa kevätlukukausi lähenee loppuaan. Kuudes luokka on pian ohi, ja Viivi Pusun elämä on jännittävässä käännekohdassa, kun edessä on siirtyminen yläkouluun. Jos jokin on varmaa niin se, että sitä ennen Viivin elämässä ehtii kuitenkin sattua ja tapahtua. 

Ruusuvuoreen saapuu Viivin kansainvälisiä ystäviä. Kaikki ei kuitenkaan suju aivan suunnitelmien mukaan: Ranskasta visiitille tullut Maya on vaativa vieras, ja ruotsalaisen Jannicon vierailu taas tekee Tuomaksen mustasukkaiseksi. Samaan aikaan kirjakaupassa työskentelevä Viivi saa myös pähkinän purtavaksi, kun eräs erikoinen asiakas etsii tietoa mystisestä Laura Lehmuksesta. Viivi päättää auttaa tätä selvittämään naisen henkilöllisyyden.

Kun opettaja Varma Virtanen joutuu sairaalaan, jää kauan odotettu leirikoulu väliin. Piristykseksi Viivi kavereineen päättää järjestää kaikkien aikojen juhlan – omenankukkien yön täynnä musiikkia ja tanssia. 

Viivi Pusu ja omenankukkien yö on lukijat hurmanneen Viivi Pusu -sarjan viimeinen osa.

Leave a review

Log in, to rate the book and leave a review
Book Tittamari Marttinen «Viivi Pusu ja omenankukkien yö» — read a free excerpt of the book online. Leave comments and reviews, vote for your favorites.
Age restriction:
0+
Release date on Litres:
08 August 2024
Volume:
110 p.
ISBN:
9788726983296
Publisher:
Copyright holder:
Bookwire