Esimene öökülm

Text
Not available in store
Mark as finished
Notify me when it becomes available:
How to read the book after purchase
  • Read only on LitRes Read
Book description

Põhja-Carolinas asuvasse Bascomi väikelinna on saabunud sügis. Kui õhk jaheneb ja puulehed muutuvad värviliseks, lähevad Waverley suguseltsi naised alati rahutuks, sest nende ettearvamatu võluõunapuu magab sügisund, valmistudes esimese öökülma saabudes õitsele puhkema. Sel aastal paneb esimese öökülma ootus kõigi kannatuse eriliselt proovile. Claire Waverley on asutanud firma Waverley Kommid. Tema käsitsi valmistatud maiustused – esimest armastust meenutavad roosikommid, õnnetunnet tekitavad lavendlikommid ja kurguvalu leevendavad ning meeli rahustavad sidrunaloisiakommid – on erakordselt menukad, on edul ka omad varjuküljed.


Sydney Waverley on liimist lahti, sest tema südamesoov – saada oma mehe Henryga last – ei taha täide minna. Viieteistaastane Bay on aga kaotanud südame poisile, kes ei usu, et ta tüdrukuga kokku kuulub. Lisaks kõigele ilmub linna salapärane suitsulõhnaline võõras, kes Waverleyde seas segadust tekitab.


„Esimene öökülm“ on teine lugu Waverley perekonnast, romaani „Imeline aed“ järg ja mille tegevus toimub kümme aastat hiljem.

Detailed info
Age restriction:
0+
Date added to LitRes:
04 August 2017
Size:
250 pp. 1 illustration
ISBN:
9789949596645
Translator:
Ene Mäe
Publisher:
Eesti Raamat
Copyright:
Eesti digiraamatute keskus OU
Table of contents
Esimene öökülm — read a free preview online. Leave comments and reviews, vote for your favorite.

Отзывы

Сначала популярные

Оставьте отзыв