Прапороносці

Text
Read preview
Mark as finished
How to read the book after purchase
Book description

«Прапороносці» Олеся Гончара – роман, присвячений трагедії Другої світової війни***. Автор з надзвичайною психологічною напруженістю зображує складні долі героїв, змальовує біль від утрат рідних на війні. Світову славу письменнику принесли романи «Собор», «Прапороносці», «Тронка», «Берег любові», «Людина і зброя», повісті «Бригантина», «Далекі вогнища, новели «Модри Камінь», «За мить щастя». Олесь Гончар – видатний український письменник, автор соціально-психологічних та філософських романів, повістей та новел.

Detailed info
Age restriction:
12+
Date added to LitRes:
09 February 2016
Size:
510 pp. 1 illustration
Copyright:
Мультимедийное издательство Стрельбицкого
Table of contents
Does the book violate the law?
Complain about book
Прапороносці by Олесь Гончар — ebook, download epub, txt, mobi, pdf or read online. Leave comments and reviews, vote for your favorite.
Quotes 4

Найвища краса - це краса вірності. Люди, які накидаються на все, які розмінюють свої почуття направо і наліво, кінець кінцем мусять відчувати себе злидарями.

+1crazy_squirrel_LiveLib

Тисячами різних граней світиться кожне людське серце.

0crazy_squirrel_LiveLib

[...] - Дивись, і тут росет шпориш! Зовсім такий, як і в нас.

- Земля скрізь під нами одна.

- І сонце над нами однаково світить.

0Perfect_Baka_LiveLib

Воронцов мусив хворіти в полку, не припускаючи й думки, що можна робити якось інакше. Коли хворіли інші, до них не можна було заходити й турбувати, до Воронцова ж і до хворого заходили й розмовляли з ним, як із здоровим, бо це ж Воронцов! В інших могло бути щось негаразд в особистому житті, і тоді вони мали право скаржитись, вимагати співчуття і допомоги. У Воронцова мусило бути завжди все гаразд, і було б дивно почути, що він на щось скаржиться: адже це Воронцов!

0Perfect_Baka_LiveLib

Отзывы

Сначала популярные

Оставьте отзыв