Справжня історія Раннього Нового часу

PDF
Mark as finished
How to read the book after purchase
Book description

Олексій Мустафін – відомий український журналіст і медіаменед-жер, генеральний директор телеканалу «Мега». Закінчив педагогічний університет імені Драгоманова (історичний факультет). Працював журнал істому виданні «УНІАН-тижневик», часописах «Пост-Поступ», «День», «Київський телеграф», «Профіль», «Дзеркало тижня», на телеканалі «1+1». Очолював служби новин на каналах «Інтер» і СТБ. Автор телевізійних фільмів.

«Справжня історія Раннього Нового часу» – це книжка про народження сучасного світу, об'єднаного Великими географічними відкриттями, про добу абсолютних монархій і перших колоніальних імперій, Реформаціїі Просвітництва. Чому маленьким європейським державам вдалося підкорити цілі континенти? Кого насправді збагатили заокеанські золото і прянощі? Чим поява біржи допомогла науковій революції, а вживання кави—утвердженню прав і свобод людини? Як нестямне кохання могло знищити непохитні імперії? Де з'явилися перші газети і політичні партії? Ким насправді були загадкові масони і розенкрейцери? Відповіді на ці та багато інших питань дозволяють не лише дізнатися про цікаві факти, але й зрозуміти «логіку історії».

Detailed info
Age restriction:
16+
Date added to LitRes:
14 October 2019
Date written:
2014
Size:
417 pp.
Total size:
45 MB
Total number of pages:
417
Page size:
155 x 235 мм
Copyright:
OMIKO
Does the book violate the law?
Complain about book
Справжня історія Раннього Нового часу by Олексій Мустафін—download pdf or read online. Leave comments and reviews, vote for your favorite.

Отзывы

Сначала популярные

Оставьте отзыв