Read only on LitRes

The book cannot be downloaded as a file, but can be read in our app or online on the website.

Armastus külmas kliimas
Texttext

Volume 302 pages

16+

Armastus külmas kliimas

Read only on LitRes

The book cannot be downloaded as a file, but can be read in our app or online on the website.

Not for sale

About the book

„Armastus külmas kliimas” on säravalt romantiline teos, mis kirjeldab värvikalt aristokraatide kadunud hiilgust kahe maailmasõja vahelisel Inglismaal ja kuulub kindlalt inglise kirjanduse klassika hulka. Ehkki romaanis on kujutatud kõrgaadli elu, võib vaimukuste pillerkaari varjus aimata ka nukramaid alatoone, sest armastus võtab sageli ootamatu kuju või jääb hoopis tabamatuks. Nagu heades raamatutes ikka, on selleski teoses midagi rohkemat, kui esmapilgul paistab, ning küllap sellepärast püsib see seniajani värskena.


Nancy Mitford (1904–1973) oli üks kuuest Mitfordide õest, kes on Inglismaal olnud mitmete raamatute ja käsitluste aineks. Peaaegu kõik õed on midagi kirjutanud, avaldatud on nende kirju ja päevikuid, kuid üksnes Nancy on leidnud tunnustust kirjanikuna. Tema loomingut iseloomustavad kaasasündinud anne, terav pilk ja oskus omaaegse kõrgkihi elu vaimukalt tabada. Kõige kõrgemalt on tema loomingus hinnatud kaks pooleldi autobiograafilist romaani „Armastust otsimas” ja „Armastus külmas kliimas”.

Genres and tags

Leave a review

Log in, to rate the book and leave a review
Book Нэнси Митфорд «Armastus külmas kliimas» — read online on the website. Leave comments and reviews, vote for your favorites.
Age restriction:
16+
Release date on Litres:
02 August 2019
Volume:
302 p. 4 illustrations
ISBN:
9789985347027
Translator:
Publisher:
Copyright holder:
Eesti digiraamatute keskus OU