Пандем

Text
Not available in store
Mark as finished
Notify me when it becomes available:
How to read the book after purchase
Audio
Пандем
Audiobook
Is reading Юрий Титов
$ 3,27
Details
Book description

Дія роману Марини та Сергія Дяченків розгортається в недалекому майбутньому, яке є проекцією людських страхів, очікувань та надій. Кожна людина хоч раз у житті відчувала, що її хтось покликав. Покликав зсередини… Пандем – що воно (він, вона)? Ніхто не знає, звідки він прийшов, ніхто не розуміє, що йому потрібно. Але він є, і є майже повсюди, він розмовляє з людьми. Зсередини. Реальність починає мінятися, в одній лікарні одужали всі безнадійно хворі пацієнти, цивілізація йде по шляху прогресу. Та цей «співрозмовник» починає змінювати світовідчуття людей. Це добре чи погано, і взагалі, що принесе людству прихід Пандема – добро чи зло? Це кожен має вирішувати сам…

Detailed info
Age restriction:
12+
Date added to LitRes:
31 January 2013
Date written:
2010
Size:
370 pp.
Translator:
Олекса Негребецький
Copyright:
OMIKO
Table of contents
Пандем by Марина и Сергей Дяченко — ebook, download epub, txt, mobi, pdf or read online. Leave comments and reviews, vote for your favorite.
Other versions
Пандем
Audiobook
Is reading Юрий Титов
$ 3,27
Quotes 8

Тогда я верну тебе твой вопрос: что ты вообще знаешь о человеке? Почему несчастное бездумное существо, живущее от драки к совокуплению, более человек, нежели другое такое же, но счастливое и не опасное для окружающих?

+5Velheori_LiveLib

Ким, сказать тебе честно? Когда речь заходит о спокойствии и счастье моего ребёнка, проблема Вселенной, Галактики, внеземного разума теряет приоритет. В моих глазах, по крайней мере.

+3Mezhdu_Prochim_LiveLib

Биология человека, физиология, психология - все это "заточено" под мир, полный боли.

+2thildamathilda_LiveLib

[О людях...]"К моменту, когда Солнце перестанет обслуживать белковую жизнь в её теперешнем виде, мы с тобой будем всего лишь взглядами, брошенными кем-то через Вселенную…"

+1Ravenwyrd_LiveLib

Знаєш, яке оптимальне співвідношення людини й смерті? Людині приємно знати, що смерть є, але до неї та її близьких вона відношення не має. У світі без смерті людині нудно. У світі, де смерть всюдисуща, людині страшно

0Lady_L_LiveLib
3 more quotes

Отзывы

Сначала популярные

Оставьте отзыв