Викинь мотлох із життя! Мистецтво прибирання, яке змінить вас назавжди

Text
Not available in store
Mark as finished
Notify me when it becomes available:
How to read the book after purchase
Book description

Чи бувало таке, що ви цілий день невтомно прибирали, а невдовзі побачили, що ваше помешкання чи робоче місце знову захаращене непотребом? Якщо так, дозвольте поділитися своїм секретом успіху. У цій книжці я зробила висновок, як навести лад у вашому просторі так, щоб це змінило ваше життя назавжди. Гадаєте, це неможливо? Це звична реакція – і не дивно, адже майже кожен із нас переживав «ефект зворотної дії» хоча б раз, якщо не кілька разів, після прибирання дому.

Метод КонМарі – простий, розумний, ефективний спосіб позбутися безладу назавжди. Почніть викидати непотріб. Тоді організуйте свій простір – ретельно, повністю, за один раз.

Detailed info
Age restriction:
12+
Date added to LitRes:
25 January 2017
Date of translation:
2016
Date written:
2011
Size:
170 pp.
ISBN:
978-617-12-1046-2, 9786171210479
Translator:
Ірина Грипа
Copyright:
Книжный Клуб «Клуб Семейного Досуга»
Table of contents
Викинь мотлох із життя! Мистецтво прибирання, яке змінить вас назавжди by Marie Kondo — ebook, download epub, txt, mobi, pdf or read online. Leave comments and reviews, vote for your favorite.

Отзывы 1

Сначала популярные
Светлана Петрищева

Це не перша книга про наведення порядку, яку я прочитала. Але це перша книга, після якої в моєму будинку реально почався процес змін. Може бути, просто співпало час і бажання, але саме після цієї книги нашої сім'ї вдалося почати процес звільнення від зайвого. Я належу до категорії людей, які вважають за краще зберігати все підряд, заспокоюючи себе думкою «а раптом знадобиться», тому в моїй квартирі мотлоху за багато років набралося достатньо. Просто я не думала, що це мотлох, вважала, що це корисні речі. Але підхід автора книги мене переконав і надихнув на дію. Загалом, рекомендую.

Оставьте отзыв