Painav söögiisu. Mida tähendavad isud teatud toitude järele ja kuidas neist jagu saada?

Text
Not available in store
Mark as finished
Notify me when it becomes available:
How to read the book after purchase
  • Read only on LitRes Read
Book description

"Kui sind masendab kontrolli alt väljunud söögiisu, siis nüüd oled leidnud teejuhi, mis aitab sul lõpuks ometi vastu¬pandamatuid isusid ohjeldada või neist sootuks vabaneda! ¬Siit raamatust saad teada, kuidas tõlgendada ja lahendada himu šokolaadi, krõpsude, burgerite, saiatoodete, juustu, jäätise ja paljude teiste toitude järele.

Raamatu autor ja psühholoog Doreen Virtue näitab sulle, et söögiisu ei pea lämmatama. Selle asemel saad ainulaadse sisemise muutumise abil end isudest tervendada. Doktor Virtue tõestab, et igale söögiisule vastab mingi teatud emotsionaalne mure – näiteks armunälg, igatsus lõbu, majandusliku kindlustunde või andestuse järele.

Hoiad käes erakordset raamatut, mis sisaldab erinevaid toite ja isusid käsitlevat põhjalikku tabelit, kus on kirjas vastupanda¬matute isude arvatavad põhjused. Söögiisu puudutavate kaasaegsete uurimuste tulemused, mitmed lihtsalt täidetavad küsimustikud ning terminiseletused teevad sellest raamatust väärtusliku allika, mille juurde ikka ja jälle tagasi pöörduda.


Psühholoogiadoktor Doreen Virtue sulest on pärit mitmed söögiisu käsitlevad menuraamatud, näiteks kehakaalu kõikumise põhjuseid uuriv The Yo-Yo Diet Syndrome. Kord kuus ilmub doktor Virtue kolumn ajakirjas Spirit & Destiny. Doreen Virtue esineb sageli üle maailma korraldatavatel toitumist käsitlevatel seminaridel. Lisateavet Doreen Virtue ja tema esinemiste kohta leiate veebilehelt www.angeltherapy.com."

Detailed info
Age restriction:
16+
Date added to LitRes:
26 November 2016
Date written:
2015
Size:
290 pp. 1 illustration
ISBN:
9789949529599
Translator:
Aet Karolin
Publisher:
Pilgrim Group
Copyright:
Eesti digiraamatute keskus OU
Table of contents
Does the book violate the law?
Complain about book
Painav söögiisu. Mida tähendavad isud teatud toitude järele ja kuidas neist jagu saada? — read a free preview online. Leave comments and reviews, vote for your favorite.

Отзывы

Сначала популярные

Оставьте отзыв