More Tuge

Text
Knjiga Dva, Božiji Štap
Read preview
Mark as finished
How to read the book after purchase
Book description

Čovek se vraća na Tajland nakon 50 godina odsustva. Dok je boravio u Bagkoku, na odsustvu oz Vijetnamskog rata, upoznao je devojku i zaljubio se. Nakon povratka na bojno polje bio je životno ranjen i prevežen u bolnicu u San Dijegu.

Čovek se vraća na Tajland nakon 50 godina odsustva. Dok je boravio u Bagkoku, na odsustvu oz Vijetnamskog rata, upoznao je devojku i zaljubio se. Nakon povratka na bojno polje bio je životno ranjen i prevežen u bolnicu u San Dijegu. Nakon oporavka pd povreda, vraća se u Bangkok, tražeći Čajan, ali je ne uspeva pronaći. Godinu dana kasnije ponovo dolazi i ostale devojhke mu kažu da je Čajan umrla tokom epidemije tifusa. Uništen, vraća se u SAD, upisuje medicinsku školu i konačno zasniva porodicu. Sada, pedeset godina kasnije, ponovo dolazi u Bangkok, ali, umesto Čajan, otkriće da je njegova prošlost nastavila da živi bez njega.

Detailed info
Age restriction:
0+
Date added to LitRes:
26 January 2021
Size:
100 pp. 13 illustrations
ISBN:
9788835415817
Translator:
Aleksandar Ćosić
Copyright:
Tektime S.r.l.s.
Table of contents
More Tuge by Charley Brindley — ebook, download epub, txt, mobi, pdf or read online. Leave comments and reviews, vote for your favorite.

Отзывы

Сначала популярные

Оставьте отзыв