Λιβελούλη Eναντίον Mονάρχη

Text
Δεύτερο Βιβλίο
Read preview
Mark as finished
How to read the book after purchase
Book description

Η Λιβελούλη και ο Μονάρχης είναι μικροσκοπικά αεροσκάφη drone που έχουν σχεδιαστεί για να μοιάζουν με πραγματικά έντομα. Μπορούν να τριγυρνούν γύρω από στρατιωτικές εγκαταστάσεις και στρατόπεδα τρομοκρατών χωρίς να γίνονται αντιληπτά ενώ συλλέγουν δεδομένα βίντεο για αυτές τις εγκαταστάσεις και τους υπεύθυνους.

Η Λιβελούλη και ο Μονάρχης είναι μικροσκοπικά αεροσκάφη drone που έχουν σχεδιαστεί για να μοιάζουν με πραγματικά έντομα. Μπορούν να τριγυρνούν γύρω από στρατιωτικές εγκαταστάσεις και στρατόπεδα τρομοκρατών χωρίς να γίνονται αντιληπτά ενώ συλλέγουν δεδομένα βίντεο για αυτές τις εγκαταστάσεις και τους υπεύθυνους. Στην πρώτη τους αποστολή πάνω σε ένα απομονωμένο τμήμα της ερήμου, οι απομακρυσμένοι πιλότοι τους, ένας Αμερικανός και ένας Ρώσος, μπαίνουν σε έναν παράξενο αγώνα για να επιβιώσουν. Στην προσπάθειά τους να ανακτήσουν τα απενεργοποιημένα αεροσκάφη τους, οι πιλότοι ανακαλύπτουν ένα συγκλονιστικό μυστικό για τον εαυτό τους.

Detailed info
Age restriction:
0+
Date added to LitRes:
04 October 2021
Size:
90 pp. 23 illustrations
ISBN:
9788835428275
Narrator:
Panagiota Prokopi
Copyright:
Tektime S.r.l.s.
Table of contents
Λιβελούλη Eναντίον Mονάρχη by Charley Brindley — ebook, download epub, txt, mobi, pdf or read online. Leave comments and reviews, vote for your favorite.

Отзывы

Сначала популярные

Оставьте отзыв