Viure escrivint

Text
Read preview
Mark as finished
How to read the book after purchase
Book description

"Per què voldria ningú llegir un llibre en comptes de mirar persones enormes movent-se per una pantalla? Perquè un llibre pot ser literatura. És una cosa subtil; una cosa insignificant, però és la nostra. Segons la meva opinió, com més literari sigui el llibre —com més purament verbal, treballat frase per frase, com més imaginatiu, raonat i profund sigui—, més probable és que la gent el llegeixi."


En aquesta col·lecció d'assajos curts, Annie Dillard posa el focus en la dedicació, l'absurditat, el coratge i la voluntat de risc que caracteritzen la vida d'un escriptor. Ple d'anècdotes i reflexions il·luminadores, Viure escrivint recull l'experiència de la mateixa escriptora i explora els alts i baixos de la creació artística, les maneres d'enfrontar-se al fracàs i a l'èxit, de treballar un text i de corregir-lo, i ens ofereix una mirada íntima i profunda sobre un dels oficis més antics i enlluernadors.

Detailed info
Age restriction:
0+
Size:
110 pp. 1 illustration
ISBN:
9788412322903
Publisher:
L'Altra editorial
Table of contents
Viure escrivint by Annie Dillard — ebook, download epub, txt, mobi, pdf or read online. Leave comments and reviews, vote for your favorite.

Отзывы

Сначала популярные

Оставьте отзыв