Zamanın Kalbi

Text
Read preview
Fall into the magical world Amy Blankenship in 3 clicks!
Mark as finished
How to read the book after purchase
Book description

Neyi dilediğinize dikkat edin. Hepsini kurtarmak için bir dilek dilendi, savaşısonlandırmaktan ziyade erteleyen. İyi ve kötü arasındaki savaşta sona gelindi… ya da öyle mi? Genç rahibe ve onu savunmaya yemin etmiş, kardeş olan beş koruyucusunu bin yıl ayırdı. Kötülüğün kalbinin kendisi olan Hyakuhei'nin geri dönüp varoluşlarının asıl nedenini çalmayı deneyeceği zamanı beklemek için anılarına dokunulmamış tek bir kardeş kaldı. Rahibe kendini bir anda kadim bir savaşın ortasında buldu, yalnızca iyi ve kötünün değil… aynı zamanda kardeşlerin de savaşı.

Neyi dilediğinize dikkat edin. Hepsini kurtarmak için bir dilek dilendi, savaşı sonlandırmaktan ziyade erteleyen. İyi ve kötü arasındaki savaşta sona gelindi… ya da öyle mi? Genç rahibe ve onu savunmaya yemin etmiş, kardeş olan beş koruyucusunu bin yıl ayırdı. Kötülüğün kalbinin kendisi olan Hyakuhei'nin geri dönüp varoluşlarının asıl nedenini çalmayı deneyeceği zamanı beklemek için anılarına dokunulmamış tek bir kardeş kaldı. Rahibe kendini bir anda kadim bir savaşın ortasında buldu, yalnızca iyi ve kötünün değil… aynı zamanda kardeşlerin de savaşı.

Detailed info
Age restriction:
0+
Date added to LitRes:
16 May 2019
Size:
300 pp. 13 illustrations
ISBN:
9788873041412
Translator:
Betül Öztürk
Copyright:
Tektime S.r.l.s.
Table of contents
Zamanın Kalbi by Amy Blankenship — ebook, download epub, txt, mobi, pdf or read online. Leave comments and reviews, vote for your favorite.

Отзывы

Сначала популярные

Оставьте отзыв