Inima Timpului

Text
Read preview
Fall into the magical world Amy Blankenship in 3 clicks!
Mark as finished
How to read the book after purchase
Book description

Fii atent ceea ce îți dorești. Pentru a-i salva pe toți a fost spusă o dorință, întârziind doar războiul, decât terminându-l. Bătălia dintre bine și rău s-a încheiat … sau oare? O mie de ani separă o tânără preoteasă și cei cinci gardieni ai săi, frați care au jurat să o protejeze. Un singur frate rămâne cu amintirile intacte, așteptând momentul în care Hyakuhei, inima răului în sine, se va ivi și va încerca să fure chiar motivul existenței lor. Preoteasa se regăsește brusc în mijlocul unui război antic, nu numai între bine și rău … dar și între frați.

Pentru a-i salva pe toți a fost spusă o dorință, întârziind doar războiul, decât terminându-l. Bătălia dintre bine și rău s-a încheiat … sau oare? O mie de ani separă o tânără preoteasă și cei cinci gardieni ai săi, frați care au jurat să o protejeze. Un singur frate rămâne cu amintirile intacte, așteptând momentul în care Hyakuhei, inima răului în sine, se va ivi și va încerca să fure chiar motivul existenței lor. Preoteasa se regăsește brusc în mijlocul unui război antic, nu numai între bine și rău … dar și între frați.

Detailed info
Age restriction:
0+
Date added to LitRes:
16 May 2019
Size:
310 pp. 13 illustrations
ISBN:
9788873047988
Translator:
DDVKT CONSULTING Srl
Copyright:
Tektime S.r.l.s.
Table of contents
Inima Timpului by Amy Blankenship — ebook, download epub, txt, mobi, pdf or read online. Leave comments and reviews, vote for your favorite.

Отзывы

Сначала популярные

Оставьте отзыв