Els llocs de l'ànima

Text
Incursions literàries a la naturalesa
Read preview
Mark as finished
How to read the book after purchase
Book description

Hi ha llocs al món que tenen un escreix d'espiritualitat, una connexió inefable amb el cosmos, o amb el que ni es veu ni es toca, o amb els avantpassats, o amb les coses sagrades. Són punts geogràfics que sempre s'han considerat sagrats, per a diverses civilitzacions, per a diverses religions.


Arribar-hi per experimentar aquesta connexió espiritual, sovint trasbalsadora, obliga a escalar una muntanya abrupta o coronar cims solitaris, o bé descendir a profunditats insondables, sempre lluny de la terra plana on la humanitat s'ocupa en les seves tasques quotidianes i trivials.


Ens en parlen els escriptors escollits i comentats per Albert Mestres: Ramon Llull, Eli Espartià, Salimbene Parmigiano, William Wordsworth, Francesco Petrarca, Matsuo Bashō, Isabel de Villena, Jacint Verdaguer, Marian Aguiló, George Sand, Homer, Virgili, Dante Alighieri, Maria de França i Jules Verne.


Antologia d'Albert Mestres.

Detailed info
Age restriction:
0+
ISBN:
9788410112254
Publisher:
Angle Editorial
Els llocs de l'ànima by Albert Mestres—download epub, mobi, pdf or read online. Leave comments and reviews, vote for your favorite.

Отзывы

Сначала популярные

Оставьте отзыв