Al caire

Text
Read preview
Mark as finished
How to read the book after purchase
Book description

Al caire és un llibre inspirat i visionari, que anuncia una nova veu de les lletres catalanes. A cavall entre la literatura autobiogràfica i l'assaig, Albert Aixalà lliga amb una prosa espurnejant i precisa lectures i experiències, observacions ultralocals i alhora universals.

Al llarg d'aquest recull de proses, que es poden llegir com un dietari, l'autor exposa la seva devoció per paisatges locals, la seva experiència com a professor de secundària, les debilitats literàries i cinematogràfiques, el seu amor per Itàlia. També aborda de manera crítica les contradiccions urbanístiques de Barcelona i les fal·làcies de curs legal amb què massa sovint, mesells, ens acostumem a viure.

Albert Aixalà és professor de filosofia, escriptor i editor del segell Flaneur. Ara recull en aquest ebook articles publicats a la revista digital Núvol i al blog 'Dalt les engorfes' des del 2012.

Detailed info
Age restriction:
0+
ISBN:
9788417455033
Publisher:
Edicions del Núvol SLU
Table of contents
Al caire by Albert Aixalà Torrent—download epub, mobi, pdf or read online. Leave comments and reviews, vote for your favorite.

Отзывы

Сначала популярные

Оставьте отзыв