Основной контент книги Вивчати німецьку мову - Курси мов для початківців (Не скорочено)
Вивчати німецьку мову - Курси мов для початківців (Не скорочено)
Audioaudiobook

0+

Вивчати німецьку мову - Курси мов для початківців (Не скорочено)

author
NeoAudio
reader
Різні диктори
$19.50

About the book

Мовний курс навчить вас найважливіших слів і фраз словникового запасу, потрібного для відпустки чи ділової подорожі. Ви можете навчатися як Вам зручно – в автомобілі, під час занять домашніми справами або уві сні – і вже невдовзі зможете спілкуватися в ресторанах та готелях, на закупах та у подорожі.

Слухайте й повторюйте. Це допоможе вам швидко вивчати нові слова лексичного запасу, а також тренувати їх правильну вимову. Це ідеальний варіант для початківців із невеликим об'ємом знань або й зовсім без нього, а також для тих, хто вивчає мову повторно та хоче у простий спосіб опанувати нову мову.

Розмовник навчить Вас лише тих слів, фраз і запитань, що їх будете використовувати на практиці в країні, яку відвідуєте. Повний курс поділено на розділи, щоб Ви могли вивчати тематичні слова й фрази, потрібні в ресторані, на закупах чи у бізнес-діяльності. Це навчить Вас основ і фраз, які слід використовувати в конкретній ситуації, відтак Ви зможете зосередитися на їх правильному вимовлянні. Отож Ви завжди знайдете потрібні слова: чи то запитуючи про доступ до Інтернету, чи то шукаючи вбиральню, чи то прямуючи до автобусної зупинки. Цей поглиблений курс підготує Вас до найважливіших ситуацій у відпустці, в повсякденному житті та в бізнесі.

Leave a review

Log in, to rate the book and leave a review
Audiobook NeoAudio «Вивчати німецьку мову - Курси мов для початківців (Не скорочено)» — download in MP3 or listen online.
Age restriction:
0+
Release date on Litres:
16 October 2024
ISBN:
4066004436784
Narrator:
Різні диктори
Publisher:
Copyright holder:
Zebralution GmbH
Download format:

People listen to this with this book

Other books by the author

1x