Основной контент книги Вивчати іспанську мову - Курси мов для початківців (Не скорочено)
Вивчати іспанську мову - Курси мов для початківців (Не скорочено)
Audioaudiobook

0+

Вивчати іспанську мову - Курси мов для початківців (Не скорочено)

author
NeoAudio
reader
Різні диктори
$19.50

About the book

Завдяки цьому мовному аудіокурсу Ви зможете вивчити найважливіші фрази, що стосуються відпустки чи ділової подорожі, зручним для себе способом – у потязі, на роботі чи уві сні. Невдовзі Ви зможете спілкуватися в готелях та ресторанах, на закупах і під час подорожей у справах чи задля розваги.

Практикуйтеся по кілька хвилин щодня – і незабаром зможете вільно розуміти свою нову мову та розмовляти нею, вдосконалювати вимову й розвивати мовні навички. Завдяки розмовнику Ви навчитеся лише тих слів, фраз і питань, що їх будете використовувати на практиці в країні, яку відвідуєте.

Повний курс поділено на розділи, щоб Ви могли практикувати тематичні слова й фрази лексичного запасу, потрібні в ресторані, на закупах та у бізнес-діяльності. Повторюйте почуте або просто слухайте – і таким чином зможете вивчити всі важливі фрази для подорожі, наприклад запитати дорогу, забронювати столик у ресторані або зажадати пароль до вай-фаю. Цей мовний курс підготує Вас до найважливіших ситуацій у відпустці, в повсякденному житті та в бізнесі. Ані попередні знання, ані додаткові підручники не потрібні.

Leave a review

Log in, to rate the book and leave a review
Audiobook NeoAudio «Вивчати іспанську мову - Курси мов для початківців (Не скорочено)» — download in MP3 or listen online.
Age restriction:
0+
Release date on Litres:
22 October 2024
ISBN:
4066004436739
Narrator:
Різні диктори
Publisher:
Copyright holder:
Zebralution GmbH
Download format:

People listen to this with this book

Other books by the author

1x