Життя без обмежень. Шлях до неймовірно щасливого життя

Text
Not available in store
Mark as finished
Notify me when it becomes available:
How to read the book after purchase
Book description

Нік Вуйчич народився без рук і ніг, та живе незалежним, повноцінним, насиченим життям: здобув дві вищі освіти, самостійно друкує на комп’ютері зі швидкістю 43 слова за хвилину, займається серфінгом, грає у гольф, захоплюється риболовлею і навіть пірнає з трампліна у воду. Його книжка – емоційна й надихаюча розповідь про те, як здолати відчай, злигодні, повірити в себе й стати щасливим. Нік відверто розповідає про свої фізичні проблеми й переживання, про те, яких зусиль йому довелося докласти, щоб змиритися зі своїм станом, – була мить, коли він хотів вкоротити собі віку. Спливло багато часу, перш ніж він навчився бачити у своїх проблемах не лише заваду, а й можливість розвитку, ставити перед собою велику мету й завжди здобувати бажане. Без рук і ніг він навчився підніматися у всіх сенсах цього слова. У своїй книжці Нік сформулював правила життя, які допомогли йому, тепер ними він ділиться з читачами.

Detailed info
Age restriction:
12+
Date added to LitRes:
20 August 2016
Date of translation:
2016
Date written:
2010
Size:
240 pp. 1 illustration
ISBN:
978-617-7347-00-1
Translator:
Олег Добряков
Copyright:
Эксмо
Table of contents
Життя без обмежень. Шлях до неймовірно щасливого життя by Nick Vujicic — ebook, download epub, txt, mobi, pdf or read online. Leave comments and reviews, vote for your favorite.
Quotes 351

«Если у вас нет друга, станьте другом сами. Если у вас случился плохой день, сделайте что-то хорошее для другого человека. Если вам больно, облегчите боль другого человека. Вы никогда не узнаете, чем можете изменить мир, если не будете проявлять доброту сами.»

+25bezkonechno_LiveLib

"Основатель компании Chrysler, Уолтер Крайслер, однажды сказал, что главная причина, по которой многие люди так ничего в жизни и не добиваются, заключается в том, что, когда возможность стучится в дверь, они не слышат стука, так как заняты поиском четырехлистного клевера на заднем дворе".

+21Alexander390101_LiveLib

«Ласковое прикосновение и теплый взгляд — вот что нужно любому расстроенному и запутавшемуся ребенку.»

+18bezkonechno_LiveLib

"Мы и есть те перемены, которых мы ждем". - Барак Обама

+18Alexander390101_LiveLib

«Если никто не открывает, стучите сразу в несколько дверей.»

+15bezkonechno_LiveLib
5 more quotes

Отзывы 1

Сначала популярные
autoreg1004700245

Книга змінює бачення на життя,для нашого ж блага ми повинні змінювати цей світ і своє життя на краще,ця книга допоможе багатьом людям і я в цьому списку)))

Оставьте отзыв